Bij het boeken van een fotoreportage bij Sogno Fotografie staat genieten en jezelf kunnen zijn met je maatje centraal. Er is dan ook geen tijdslimiet voor de fotoshoot, maar ervaring leert dat veel paarden / honden na 1 tot 1,5 uur vermoeid beginnen te raken.

De locatie kan nader overeen gekomen worden en is afhankelijk van je eigen wensen. Zo kan het voor oudere dieren fijn zijn als we wat meer rondom het eigen huis / de stal blijven en is het juist voor de avonturiers leuk om er op uit te kunnen trekken door middel van een wandeling / rit in de omgeving. Een training fotograferen behoort ook tot de mogelijkheden.

Na afloop van de fotoreportage ontvang je binnen een week een pagina met daarop een selectie van ten minste 20 foto’s. Deze foto’s zijn op webformaat en zijn uitermate geschikt om op de computer te bewaren of te delen op social media. De resolutie is echter te laag om af te drukken. Hiervoor kun je uit de foto’s op de pagina drie stuks selecteren die je ook in hoge resolutie ontvangt. Kom je er niet uit met kiezen? Dan is het altijd mogelijk om tegen een meerprijs extra hoge-resolutie-bestanden bij te bestellen.

De kosten voor een fotoreportage bedragen €100,- inclusief BTW en exclusief reiskosten. Deze bedragen €0,19 per kilometer, doorgaans vanaf de postcode 8434NX, Waskemeer – Maar vraag gerust naar de mogelijkheden. Meer dan eens ben ik al elders in het land of kunnen er afspraken gecombineerd worden.