Het omgaan met dieren, en dan vooral honden en paarden, is mij met de paplepel ingegoten. Het drentelen van honden om mij heen, het op avontuur gaan met een pony… Toen ik zo rond 2010 mijn eerste (geleende) camera in mijn handen kreeg hoefde ik dan ook niet lang na te denken over het onderwerp voor de foto’s. Onze eigen honden, vriendinnen met hun paarden… Ze zijn ontelbare keren vastgelegd en vormden zo de basis voor mijn eigen fotografie-bedrijf, Sogno Fotografie, die tezamen met de start van mijn studie als fotograaf aan de Kunstacademie in het leven werd geroepen.

Nu, zes jaar later, blijft de kern van Sogno Fotografie nog steeds bestaan uit fotoreportages van paarden en honden met hun baas. De band die tussen hen kan ontstaan blijft keer op keer bijzonder om te zien en is een belangrijk leidraad in mijn foto’s. Door mijn studie op de kunstacademie kijk ik daarnaast ook sterk naar de karaktertrekken van een dier en breng ik deze op een conceptuele manier in beeld.

Op de hoofdpagina vind u diverse voorbeelden van eerdere reportages. Heeft u nog vragen of wilt u een fotoreportage boeken?

Klik dan hier voor mijn Contactgegevens